Selena Gomez objavila Lose You to Love Me

Datum:
23.10.2019

Selena Gomez objavila Lose You to Love Me pre samo 8 sati i ušla u trending u većini zemalja sveta.  Pesma već ima skoro 5 miliona pregleda. Fanovi su oduševljeni što se  Selena  konačno vratila muzici i to ovom prelepom baladom Lose You to Love Me. Pesmu je radio brat Billie Eilish, FINNEAS, a u numeri ona peva o teškom životnom periodu kroz koji je prošla i kako je kroz taj proces prošla i pronašla svoj mir.
„Trebalo je da te izgubim da bih našla sebe, trebalo je da te mrzim kako bih se volela,“ peva Selena u pesmi.
Spot koji prati pesmu  je mračan i jako emotivan. Zanimljivo je to, da uprkos svoj dostupnoj tehnici, kamerama i produkciji koja i dana u dana napreduje, ovaj spot je snimljen telefonom, novim iPhone 11 Pro.
„Ova pesma je inspirisana mnogim stvarima koje su mi se dogodile u životu otkako sam objavila prošli album. Želim da ljudi osete nadu i znaju da će izaći iz problema jači i kao bolja verzija sebe,“ napisala je Selena na YouTubu.
Ona je na ovom albumu radila godinama, a u prethodnih par dana je objavila nekoliko misterioznih objava na društvenim mrežama, što je navelo fanove da poveruju da se bliži nova muzika, kako i jeste. Insinuacije su počele prethodne nedelje kada je objavila sliku iz detinjstva, uz tekst: „Uvek ulazimo u to slepo“. Usledila je crno-bela fotografija ukrašena čipkanim detaljima, ispod koje je pisalo: „Naočare u ružičastoj boji su iskrivljene“. U isto vreme, na Times Sqaru je postavljen billbord na kojem piše: „Alexa, zaprati Selenu Gomez“. A samo par minuta nakon toga, objavljen je i video uz natpis: „Videla sam znakove, ali sam ih ignorisala“. Fanovi su odmah krenuli da tumače značenja tekstova, a mediji došli do zaključka, da čim tesktovi govore o lošim vezama, da je i ova pesma posvećena njenom bivšem dečku Justinu Bieberu.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI