Sara Jo predstavila novu pesmu „Kaži mi“

Datum:
13.04.2020

Sara Jo predstavila novu pesmu „Kaži mi“ prvo na Instagramu a posle toga i na YouTubu. Sarini pratioci su putem Live-a na Instagramu mogli da čuju uključenja njenih saradnika i prijatelja i da po prvi put prisustvuju njenoj promociji, koja je u skladu sa trenutnom situacijom bila online. Mlada zvezda i ovoga puta uspela da pomeri sopstvene granice i publici se predstavi u potpuno novom i svežem izdanju, pa ne čudi da je odmah dospela na trending listu YouTuba. Spot za pesmu „Kaži mi“ Sara je prethodnih dana najavljivala kroz fotografije i kratke snimke, a publika je sada konačno u prilici da vidi sve ono na čemu je vredno radila prethodnih meseci. U novom spotu za pesmu „Kaži mi“ publika je imala priliku da vidi seksi ples između Sare i zgodnog Slovenca Zige Sotlara koji je za samo nekoliko sati osvojio žensku publiku i postao prava atrakcija na društvenim mrežama. Prvu saradnju sa Sarom ostvario je na manifestaciji MAC koja je početkom godine održana u Beogradu. Koreograf i plesač iz Ljubljane inače već dugo sarađuje sa najvećim zvezdama sa ovih prostora, a šira javnost imala je priliku da ga vidi na manifestaciji Music Awards Ceremony, na turneji Maje Berović „Pravo vreme“, kao i na poslednjoj turneji Severine Kojić. Najzapaženiji je bio svakako njegov rad sa Natašom Bekvalac na koncertu „S.O.S. za ljubav“ na kom je osmislio kompletnu koreografiju za spektakl koji je već proglašen za jedan od složenijih projekata na ovim prostorima u prethodnih nekoliko godina.
Tokom svoje dosadašnje karijere bio sam deo mnogih muzičkih spotova, ali sa sigurnošću mogu da kažem da je snimanje Sarinog spota bilo jedno od najbolje organizovanih. Bio sam iznenađen što smo uspeli da sve snimimo u jednom danu. Iskreno sam bio oduševljen i iznenađen koliko je Sara profesionalna i disciplinovana. Posebno kako je uspela da tokom celog snimanja održi energiju na najvišem nivou i da najbolje od sebe. Ona je jedinstveni umetnik, kakvih je malo na Balkanu -izjavio je plesač.
Sara Jo predstavila novu pesmu „Kaži mi“ i svojim fanovima makar malo ulepšala vreme provedeno u izolaciji. Slušaj više pesama koje voliš na Radiju S i #ostanikodkuće.

PREPORUČUJEMO