Ariana Grande objavila pesmu In my head

Datum:
10.07.2019

Ariana Grande objavila pesmu In my head juče na oficijalnom kanalu Vogue-a. Pesma za manje od 24h ima preko 5 miliona pregleda. Ovo je jedna od njenih najintimnijih pesama sa aktuelnog albuma ''Thank u, next " koji  je izašao u februaru ove godine. Ovih dana Ariana Grande je u centru pažnje jer se rasplakala na vlastitom koncertu, dok je izvodila pesmu R.E.M. U toku nastupa je počela da plače i prekrila je rukama lice dok je pevala stihove  "Before you speak, don't move, 'Cause I don't wanna wake up." Kasnije je napisala na svom twitter nalogu:
"Veoma sam emotivna i posvećena sam ovoj turneji iako prolazim kroz mnogo toga...pa puno plačem! Zahvalna sam što prihvatate ovu moju stranu. Nisam sigurna čime sam zaslužila da upoznam toliko duša svake večeri. Želim da vam kažem da me vaša ljubav stvarno nosi kroz sve. Osećam vašu ljubav i poštujem je  i sve vas jako puno."
Ubrzo je obrisala tweet, ali je nedavno u intervju za Vogue rekla:
''Ja sam neko ko je prošao kroz mnogo toga. Ne znam kako o tome da pričam sebi, a kamoli svetu. Sebe na pozornici vidim kao savršenog i sjajnog izvođača, ali u ovakvim situacijama sam neko ko pokušava da pronađe sebe.''
Slušaj hitove na maximum, Ariana Grande i najveće zvezde sadašnjice na Radiju S4.  

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI