Sara Jo ima novi hit

Datum:
09.07.2019

Sara Jo ima novi hit ''Mili, mili'' ! Pesma je izašla pre samo 3 dana i od tada je neprikosnoveno prva u trendingu na YouTubu. Nakon hitova Lava i Bez sna, Sara je  uradila spot u stilu ere devedesetih i početka dvehiljaditih, koji podseća na spotove svetskih zvezda koje možete čuti na Radiju S2!
-Pesma „Mili, mili“ dogodila se sasvim spontano, i u tome je njena najveća čar. Zbog toga je svi posebno volimo. Što se tiče naziva pesme, on mi je posebno drag, jer “mili“ tepamo onima do kojih nam je stalo.
Sem vokalnih sposobnosti, Sara Jo je prepoznatljiva po svom prepoznatljivom imidžu.
 Želela sam da ovaj spot ima estetiku koja je pratila muziku krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih. Verujem da će ova pesma dotaći i generacije koje su odrastale u to vreme, ali i one koji su tada bili mladi i koji ovaj period pamte po odličnom provodu. Reditelj spota Lazar Bogdanović i ja, lako smo se složili, da muzički pravac na koji se oslanja pesma, a to je UK Garage, treba u potpunosti da isprati i spot. Bio je pravi izazov pronaći lokacije i adekvatan kostim, koji je na kraju i nastao isključivo za potrebe ovog spota. Čitav kreativni proces odlično je protekao, kao i samo snimanje.
Sama  ideja o tekstu i imenu novog singla nastala je u saradnji sa sve poznatijom  tokom rada sa čuvenom kantautorkom Bojanom Vunturišević, koja je u junu izbacila novi singl Promašaj.    

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI