Šako Polumenta izdao novu baladu Trebaš mi

Datum:
03.07.2019

Šako Polumenta izdao novu baladu Trebaš mi koju je pre 10ak godina tekstopisac Dražen Damjanović napisao za Ivana Zaka.
''Postovani,ja sam ovu pjesmu prije 10ak godina pisao za Ivana Zaka pod imenom AKO PADNEM!!! Mnogo volim tu pjesmu i neosporno je da je moj dragi prijatelj i saradnik Zak odlicno otpjevao!!! Nije ova pjesma tada odjeknula kako sam ocekivao i odlucio sam da poslije gotovo deceniju ustupim prava Saku Polumenti. Htio sam da pjesmu ponovo ozivim i nadam se da cu to i uspjeti. Ivanu ne moze da skodi,a Saku ocigledno prija... Pozdrav za sve ,uzivajte u pjesmi...''
Pesma je izašla krajem juna i već je prešla 2 miliona pregleda na YouTubu.
''Hvala vam za 2M pregleda na YouTube.Ovo ce mi biti zadatak da vam sto vise pjesama u sto kracem roku ponudim.One samo mogu biti bolje i komercijalnije ali sa neopisivom emocijom i energijom.Mozda sam pronasao sebe u odabiru pjesama koje podsjecaju na vrijeme kad sam stvarao moje najpopularnije pjesme ali sa novom energijom i stavom.Uzivajte u ovoj prelijepoj baladi jer brzih dana ocekujte opet nesto novo. ''- napisao je Šako na društvenim mrežama.
Pogledajte spot Šako Polumenta  je rođen 1968. godine u Bijelom Polju. Muzikom je počeo da se bavi pre 26 godina i od tada je objavio 11 studijskih albuma i snimio veliki broj singlova. Tokom svoje dugogodišnje karijere sarađivao je sa brojnim muzičarima, među kojima i sa Vesnom Zmijanac, Vesnom Rivas, Darom Bubamarom, Donom Ares, Dadom Polumentom, Slavicom Ćukteraš i Stojom. Nedavno je, gostujući na Radiju S3, otkrio zanimljive stvari o sebi.  

PREPORUČUJEMO