Angellina postaje nova mlada zvezda

Datum:
09.12.2019

Angellina je objavila novu pesmu Sijam, koja je za par dana došla do 5. mesta na trending listi YouTuba. Do pre samo godinu dana Angellina je bila nepoznata. Onda je krenula da objavljuje pesme za koje je sama pisala muziku i tekst. Objavila je par pesama a prvi veliki uspeh je usledio sa pesmom Pile moje koju je objavila u junu ove godine, koja sada ima skoro 14 miliona pregleda. Angellina Nedavno je snimila pesmu Gad, u kolaboraciji sa Tarom. Pevačica je deo spota za pesmu  Sijam snimala u jednoj hotelskoj sobi, u specijalnom autfitu uz prigušena sveta. Pevačica je otkrila nedavno da se na snimanju spotova neretko dešavaju nepredviđene situacije. Tako je na snimanju spota za pesmu Budi u blizini upala u sneg do kukova i jedva izdržala zbog hladnoće. Angelina najemotivnije pesme piše kada se zatvori u svoja četiri zida.
- Ja sam najsrećniji depresivac, vrlo sam komunikativna i otvorena i nasmejana, ali imam svoj mrak koji rešavam u četiri zida. Nisam tužna osoba, ali imam periode. Tad se zaključam u svoju sobu i to je vreme samo za mene i papir i olovku.
Pesmu Sijam odlikuje Angellinin prepoznatljivi vokal, kojim poslednjih meseci osvaja muzičku scenu. Stih "Ti bi samo da me gledaš, da se ne dam", će sigurno sve devojke u klubovima pevati u narednom periodu. Na svom Instagram profile pre samo tri dana okačila je teaser i napisala:
#SIJAM is OUT!!!!!✨✨✨✨✨✨ *.. Ja ne mogu da prestanem da biram tebe, diram tebe.. *Hvala svima koji su učestvovali na ovom projektu!Nadam se da vam se sviđa i da se slušamo!!! Pišite mi komentare i utiske!
Samo teaser na njenom Instagramu ima skoro 90 000 pregleda, a spot na YouTubu skoro 900 000 pregleda. Spot je veoma atraktivan i erotičan jer mlada pevačica u usponu  pokazala svoje umeće na šipci oko koje izazovno igra. Decembar je mesec novih pesama, a najveće hitove i muziku koja te pokreće slušaj na Radiju S3.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI