Ratujem s tugom – nova balada Nine Badrić  

Datum:
20.12.2019

Ratujem s tugom – nova balada Nine Badrić  je objavljena jutros na YouTubu i to samo audio verzija, a već je pokupila simpatije predivnim tekstom.
Zaljubila sam se u ovu pjesmu na prvo slušanje. 'Ratujem s tugom' ima snažnu životnu emociju, a ja takve punokrvne pjesme volim. Vjerujem da će se mnogi prepoznati u njoj. Pišite mi kako vam se sviđa! Čitam vas... 💜 - napisala je Nina Badrić na svojoj Facebook stranici.
  ...jednom će srce zaboljet te jako, ne dao ti Bog ovako... stih je kojima je mnogima ostao upečatljiv, sudeći po komentarima na YouTubu.
Sve si moje životne situacije otpevala, pa i sad je pevaš! Kraljice glasa, pristojnosti, šarma, prave žene u svakom smislu reči!
Ratujem s tugom  je singl kojim se Nina Badrić oprašta od 2019. godina i kojim najavljuje sezonu koncerata u 2020. godini. Ovom pesmom je najavila nastup na Music Awards Ceremony događaju u Srbiji, ali i veliki zagrebački koncert u martu. Ovo je tekst nove pesme kraljice balada:   Ratujem s tugom   Zavoli čovjek al' prevari srce lepota Pa ostane sam na nevidljivoj strani života Skrivati suze i bol dok prolaze sati Da ne vidi ljubav ona to ne smije znati Da ne bi otišla zauvjek u daljine Skrila se negdje u mraku promenila ime Da nikad se ne vrati više   Ljubavi deset godina ratujem s tugom Još uvjek tebi se nadam i živim i dišem dok pjesmu ti pišem Ma neka ti kroz život prođu jedna za drugom al' jednom će srce zaboljet te jako ne dao ti bog ovako   Da ne bi otišla zauvjek u daljine Skrila se negdje u mraku promenila ime Da nikad se ne vratim više   Ljubavi deset godina ratujem sa tugom Još uvjek tebi se nadam i živim i dišem dok pjesmu ti pišem Ma neka ti kroz život prođu jedna za drugom Al' jednom će srce zaboljet te jako ne dao ti bog ovako

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI