RASTA x DJ LINK imaju novi hit - JUGOTON

Datum:
13.05.2020

RASTA x DJ LINK imaju novi hit – JUGOTON. Spot je izašao pre nešto više od 12 sati, a već je u trendingu. Radnja spota podseća na kadrove iz sada već kultne serije ’’Južni vetar’’ a čak u spotu možete videte i neke originalne kadrove iz same serije u kojoj glume Miodrag Radonjić i Miloš Biković.
’’A nama ne treba ni zapad da kaže biće bolje Nama ne treba ni istok da kaže da je tu Ovo je Balkan, svi bore se za svoje Među nama svi su braća, među nama nema drug Primili bi metak Opet duva Južni vetar Primili bi metak’’- stihovi su pesme koja je osvojila ljubitelje trap & rap muzike.
Ovo je nova pesma Stefana Đurića Raste u saradnji sa DJ Linkom. Sa  njim je sarađivao i na prethodnodnim pesmama koje su postale hitovi – Beli grad i I dalje sam isti. Zanimljivo je da iako većina pevača objavljuje spotove u toku dana, Rasta je ovaj spot, kao i prethodni,  objavio u 00:00.
00:00 BALKATON GANG YT! SPOT "YUGOTON" SA BRATOM @igor_link ! HVALA SVIMA OD SRCA KOJI SU UCESTVOVALI U OVOM PROJEKTU! HVALA GENGU, HVALA BRACI IZ PA, HVALA @petar_kacketdole, POSEBNO HVALA @awramovsky , HVALA SVIMA! JUGOTON JE NA YT! KAKO VAM SE SVIDJA?! 🖤🔫☠️🔪💣💰😈
Njegova muzika je karakteristična jer predstavlja mešavinu ritam i bluza, regea, hip hopa, popa i folka, kao i primese pravca trap & rap. Njegove pesme su o marihuani, ljubavi, stanju u društvu, a veliki broj o ženama. U julu 2014. godine, objavio  je pesmu koja je imala presudan uticaj na njegovu karijeru - Kavasaki. U tom periodu, Rasta i Coby su zajedno radilii na pesmama za druge pevače, među kojima i za Daru Bubamaru, za koju je napisao pesmu Opasan, a potom i pesme Nevolja i Karera. Rasta je 2017. godine objavio album Indigo, koji je podelio na dva dela. Prvi deo čine ga četiri pesme koje su, po njegovim rečima, autobiografske. Sa albuma se izdvaja pesma Sreća, u kojoj reper govori o svom detinjstvu i putu do slave, kao i pesma Vedro nebo, koja govori o teškim situacijama u njegovom životu. Slušaj S3 Trap & Rap i uživaj u muzici koja te pokreće, gde god se nalaziš preko naše android ili IOS aplikacije.

PREPORUČUJEMO