Angellina objavila pesmu Čekam te ja

Datum:
26.02.2020

Angellina objavila pesmu Čekam te ja juče na Youtubu i još jednom pokazala da je jedna od mladih zvezda u usponu kad je u pitanju trap & rap. AnđelaVujović, kako je pravo ime popularnoj pevačici polako ali sigurno, iz pesme u pesmu, osvaja publiku svojim hitovima. Ovo je treća pesma koju je pevačica objavila u poslednja 3 meseca. Angellina je u decembru objavila pesmu Sijam, koja je za svega par dana postala hit, a pre 10ak dana pesmu Crne noći, za koju je spot snimila na Islandu. Ova pesma je i dalje trendingu na YT, a ovako izgleda spot koji ima preko 200 000 pregleda za manje od 24h: Do pre samo godinu dana mlada pevačica je bila nepoznata. Onda je krenula da objavljuje pesme za koje je sama pisala muziku i tekst. Objavila je par pesama a prvi veliki uspeh je usledio sa pesmom Pile moje koju je objavila u junu prošle godine. Sara Jo je nedavno, u intervjuu za Radio S3 izjavila da obožava Angellininu boju glasa i smatra je jednom od najtalentovanijih izvođača na domaćim prostorima. Angellina za a sebe kaže da najemotivnije pesme piše kada se zatvori u svoja četiri zida. Svoju karijeru je počela kao resident pevač u emisiji AmiG Show.
U tom trenutku, radila sam svaki drugi dan, što po Beogradu, što po drugim gradovima u Srbiji. Nastupala sam sa mojim gitaristom Miroslavom Vraneševićem, radili smo, što se kaže, punom parom i imala sam već spremne pesme koje želim da uradim i samo sam čekala momenat da se to dogodi. U tom trenutku, ekipa iz Ami G show-a je tragala za nekim ko bi bio rezident bend ili pevač u emisiji. Moje drage koleginice iz Ami G show-a Aleks, Boka i Tijana su me čule i predložile Ognjenu. Došla sam jedan dan do studija na sastanak i ispričala sve o sebi, koliko radim, gde radim i nakon te priče, ispričala sam im sve svoje ideje o mojoj daljoj karijeri i pustila im svoje demoe pesama koje sam sama pisala. Svima su se dopale i moje ideje, a i cilj, napravili smo ugovor o saradnji, koji mi je definitivno omogućio da prikazujem ono što stvaram. – izjavila je Angellila na tu temu za vajbmagazine.com
Angellina objavila pesmu Čekam te ja juče Youtubu i još jednom pokazala da je jedna od mladih zvezda u usponu kad je u pitanju trap & rap.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI