Anastasija objavila pesmu Volim te

Datum:
24.03.2020

Anastasija objavila pesmu Volim te, tačno godinu dana posle pesme Rane, koja je takođe izašla 24. marta. Pesma Rane broji više od 67 miliona pregleda a pesma Heroina koja je izašla 27. februara ima preko 7,5 miliona pregleda. Pesma "Volim te" objavljena je danas u podne, a naći će se na prvom Anastasijinom albumu na kojem je radila 6 meseci. U spotu se pojavljuje atraktivni maneken Simon Cipoloni iz Italije. Pogledajte spot:
- Ova pesma je jedna od onih pesama u kojoj svaka žena koja je bila nesrećna u ljubavi može da se pronađe. Žene koje jako vole, ali su u isto vreme vrlo dostojanstvene i ne prezaju da prekinu bilo šta što ih čini tužnim. Mislim da je melodija hitična i da je Darko uradio super posao. Radujem se što je tek početak albuma, a reakcije su već predivne – izjavila je Anastasija. - Bilo je potrebno određeno vreme da bi sve ispalo onako kako sam zamislila. Mnoge stvari nisu išle u moju korist, nekoliko puta sam pomerala snimanja spota, nakon čega su se konstantno stvarali problemi oko brojnih stvari na koje nisam mogla da utičem. Sreća me je poslužila, te sam uspela da sve završim - objašnjava Anastasija.
Zanimljivo je da je Anastasija autor teksta pesme. Ovo nije prvi put da se oprobala u ulozi tekstopisca, jer je i za pesmu "Savršen par" sama pisala tekst. Anastasija objavila pesmu Volim te, slušaj je na omiljenom Radiju S3. Uživaj u muzici koja te pokreće i najvećim i najnovijim trap&rap hitovima. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju nagrade i korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.  

PREPORUČUJEMO