Ana Nikolić pokrenula trend novom pesmom

Datum:
19.02.2020

Ana Nikolić pokrenula trend novom pesmom! Bilo je lepo, nova pesma sa dugo najavljivanog albuma Ane Nikolić izašla je pre samo 5 dana i za to vreme ima skoro 4 miliona pregleda i neprikosnoveno prvo mesto na trending listi. Pesma je izašla 14. februara, na Dan zaljubljenih. Dan kasnije, Ana je obradovala svoju publiku drugom pesmom, Klinika, koja već broji preko 2,2 miliona pregleda. Spot za numeru "Bilo je lepo" premašio je sva očekivanja, a fanovima se pesma  mnogo dopala, toliko da su stihovi pesme pokrenuli trend na Twitteru pod nazivom "Bitno da je nekad bilo lepo". Pod ovom parolom tviteraši objavljuju fotografije koje na sarkastičan način prikazuju situacije i parove iz prošlosti. Političari, estradni parovi, sportisti... svi poznati brakovi su završili kao mimovi.   Podsećamo, od 2016. godine Ana Nikolić nije snimila nijednu pesmu. Te godine se  udala za Stefana Đurića Rastu, sa kojim je 2018. dobila ćerku Taru. Više od godinu dana radila je na novom albumu koji je dobio,  simbolično,  ime “Klinika”. Atraktivna, sa novom linijom, Ana se vratila na scenu, jača i bolja nego ikad.
"Osećam toliko onog “girl power” u ovim komentarima! Vi žene umete da se prozivate međusobno, ali još bolje se podržavate!"- samo su neki od komentara na YouTubu o pesmi u čijem tekstu su se pronašle gotovo sve žene.
"Nismo znali ljubav da čuvamo, da štedimo i nikog da se ne bojimo mili, o mili. Ma sad mi je svejedno!" Ana Nikolić se definitivno vratila u velikom stilu na muzičku scenu Srbije i regiona. Slušaj muziku koja te pokreće i Bilo je lepo na omiljenom Radiju S3.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI