Novi trap hit Samo uživaj

Datum:
02.03.2020

Novi trap hit Samo uživaj Senidah je objavila manje od 24 h, već ima preko pola miliona pregleda i za sada je 17. u trendingu. Za ovu pesmu Senidah je sama  radila muziku, u saradnji Kacafurom. Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, postala je popularna marta 2018. godine kada je objavila pesmu Slađana koja  pomerila granice regionalne scene, a posle toga su usledili hitovi Kamikaza, Mišići, Crno srce, 100%... Pesma Mišiči je bila jedna od najslušanijih pesama na YouTube-u u Srbiji 2019. godine, a Kamikaza je isto doživela veliki uspeh, jer je spot pogledan 10 miliona puta za manje od deset dana. Senidin hit „100%“ u saradnji sa austrijskim reperom RAF Camora preslušan je na platformi Spotify više od million puta za samo 5 dana. Spot za ovu pesmu sniman je u Barseloni, a Senidah, čija pojava ne prestaje da oduševljava Balkan od kako je objavila  pesmu Slađana, ne krije sreću što je ostvarila saradnju sa reperom koji je jedno od najzvučnijih imena evropske hip hop scene.
„Raf Kamora je super za saradnju i baš mi je drago što se ova saradnja desila. Barselona je jedan od mojih omiljena gradova, pa i Rafov, zbog čega je snimanje spota bio pravi spoj posla i uživanja,“ izjavila je tad muzička zvezda.
Njen spot za pesmu Slađana koji ju je proslavio je za  samo 10ak dana manje imao milion pregleda, a za skoro dve godine ima skoro 50 miliona pregleda. Do marta 2018. godine niko nije znao za nju, a onda ju je Slađana proslavila u celom regionu. Senida Hajdarpašić, glavna je tema na muzičkoj sceni i pravo osveženje koje se dugo čekalo. Njene pesme su nezaobilazne na nastupima najvećih muzičkih zvezda. Njen zvuk je mešavina R’n’B muzike sa trapom & rapom. Novi trap hit Samo uživaj i muziku koja te pokreće slušaj na omiljenom Radiju S3.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI

Senidah - Slađana - Acoustic

Njen spot za pesmu Slađana je za  samo 10ak dana manje imao milion pregleda, a za godinu i po dana 37 miliona pregleda. Do marta 2018. godine niko nije znao za nju, a onda ju je Slađana proslavila u celom regionu.