Novi album Lady Gage je konačno izašao

Datum:
02.06.2020

Novi album Lady Gage je konačno izašao pre par dana. Kolaboracija sa grupom BLACKPINK je izašla pre samo par dana i ako ovo ostvarenje nema spot, audio je na trendigu širom sveta, pa i u Srbijii. Pesma Sour Candy ima preko 40 miliona pregleda i na 23. mestu je YouTube trending liste u Srbiji. Poslušajte pesmu: Pre ove kolaboracija, Lady Gaga je objavila duet sa Arianom Grande Rain On Me, koji je oborio sve rekorde na YouTubu. Pesma je već posle 24h bila na prvom mestu Spotify top liste, a zahvaljujući fanovima ove dve pevačice, Rain On Me je najviše strimovana pesma u prvom danu premijere, u 2020. godini. Za samo 24 sata, pesma je strimovana neverovatnih 6 742 miliona puta, od čega je 2 235 miliona puta u Sjedinjenim Američkim Državama. Pored toga, pesma je oborila i rekord kao najslušanija pesma dva ženska izvođača u duetu, u prvom danu. Pre par dana, kada je album objavljen, Gaga se oglasila na twitteru, objasnivši fanovima kako se sluša ovaj album.
„Molim vas da ga slušate od početka do kraja, bez puštanja pesama na shuffle. Ovo je moja istinita priča. Ne tvitujem zbog toga što ne mogu da prestanem da plačem koliko sam srećna. Hvala vam.“ napisala je uz video na kome igra uz numere sa albuma.
Album Chromatica ima 16 pesama, ali i tri kolaboracije. U pitanju su pesme sa Arianom Grande i BLACKPINK, kao i duet sa pop legendom, Elthonom Johnom, Sine From Above, koji takođe nema spot. Novi album Lady Gage slušaj na Radiju S2. Najveći hitovi, S2, Tvoja priča, čekaju te gde god se nalaziš preko naše android ili IOS aplikacije.  

PREPORUČUJEMO