Nina Badrić Da se opet tebi vratim LIVE

Datum:
22.07.2019

Nina Badrić je nedavno imala koncert u Kragujevcu, na kojem je izvela svoje najveće hitove, a među njima i pesmu iz 2008. godine Da se opet tebi vratim Pogledajte video sa koncerta koji je Nina objavila na svojoj Facebook stranici. Nina Badrić je nedavno objavila pesmu Volim te, Volim, koju ste premijerno mogli da čujete na Radiju S. Sada je po prvi put održala koncert u Kragujevcu, 18. jula i to u  “Zastavinoj bašti”. Pored muzike, koja je njena prva ljubav, pevačica rado prati sport, naročito tenis. Kada je Novak Đoković prošle nedelje osvojio Vimbldon, na svom instagram profilu je objavila fotku sa njim i napisala:
"Pre par godina imala sam izuzetnu čast da upoznam ovog fantastičnog čoveka i izuzetnog sportistu. Oduševilo me je koliko je skroman, pristojan i jednostavan. Svaka čast i kapa dole što ispisuje istoriju tenisa. Sjajan čovek i izuzetan sportista. Bravo za sve"
24. avgusta Nina će nastupiti u Beogradu, na Music Week Festivalu, koji će okupiti više od 15 najvećih domaćih i regionalnih muzičkih zvezda. Ulaz za ovaj festival biće besplatan, a sem Nine Badrić moći ćete da uživate i u pesmama  Saše Kovačevića, Tonija Cetinskog, Jelene Rozge, Dženana Lončarevića, Harija Mata Harija i mnogih drugih.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI