Neverne Bebe & Neno Belan – Zajedno – Radio S Premijera

Datum:
05.12.2019

Neverne Bebe & Neno Belan predstavljaju svoju novu pesmu, uživo, samo na Radiju S, u petak, 6. decembra, tačno u podne! Neverne Bebe & Neno Belan Neverne Bebe su poslednju pesmu objavile pre tačno godinu dana, Suze sa zvezda padaju koju ste premijerno čuli na Radiju S. Povodom godišnjice od objavljivanja pesme, na društvenim mrežama su napisali:
Još malo pa tačno godinu dana otkako nam se svima desila ova pesma, otkako nam životi više jednostavno nisu bili isti, otkako su neke kočnice popustile i otkako su ljudi pokazali lice emocije, empatije, tuge, radosti, smeha kroz suze bez stida. Nas je, kao što rekosmo, promenila, a vas?
Saradnja benda i Radija S traje već 25 godina, koliko je Radio S nedavno proslavio, a grupa je starija samo godinu dana od Radija. Bebe su učestvovale u najvećem  radijskom projektu Zvezde pevaju zvezde 3, gde su obradili pesmu Daire, koju u originalu izvodi legendarni bend "Smak". Milan, vođa benda je posebno emotivno vezan za "Smak" jer je u njemu svirao kao tinejdžer. Inače, koliko Neverne bebe postoje, a to je više od četvrt veka, toliko izvode i ovu pesmu na svakom koncertu. U njihovoj verziji ova pesma je ženska, pošto su je devojke  otpevale, a Milan je učestvovao samo kao klavijaturista. Vest koja je obradovala fanove je svakako i to da će uskoro bend dobiti pojačanje. Pevačica Jelena će uskooro postati majka i tim povodom je na njihovoj zvaničnj stranici objavljeno:
❤️ STIŽE NOVA NEVERNA BEBA! ❤️ Vest koju želimo da podelimo sa Vama srca prepunih radosti glasi: naša Jelena se sprema za najlepšu životnu ulogu - uskoro će postati MAMA! 🤱🤱🤱 Jedno je sigurno: ova Neverna beba će biti najvoljenija na svetu!
Decembar dobrog raspoloženja na Radiju S ti donosi mnogo poklona, zabave i dobre muzike! Neverne Bebe & Neno Belan samo na Radiju S, sutra, tačno u podne.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI