Nevena Božović objavila novu pesmu Sanjam

Datum:
17.10.2019

Nevena Božović objavila novu pesmu Sanjam pre dva dana i oduševila fanove. Muziku i tekst je napisala ona lično, dok je aranžman radio čuveni Darko Dimitrov, sa kojim pevačica duže vreme sarađuje.
Gledam video tj.sliku i vidim da Nevena otvori i zatvori oci. Mislila sam da tripujem.😂😂😂 Svaka cast Nevena,fenomenalno,samo napred.😍😍😍 Nevena ne može napisati pjesmu koja nije dobra, to se nikad neće dogoditi 😍 Pisano iz srca, a mi imamo prilike slušati što prava umjetnica stvara ⭐ Bravo Nevena, magija! #sanjam – samo su neki od komentara na YouTubu.
Ovo je prva pesma koju je Nevena objavila posle nastupa na Evroviziji, gde je osvojila 17. mesto sa numerom Kruna. Muziku i tekst za tu pesmu je takođe pisala ona i posvetila je svom suprugu. Ovogodišnji nastup nije njen prvi na Evroviziji. U oktobru 2007. godine je izabrana da predstavlja Srbiju na Dečjoj pesmi Evrovizije u Roterdamu. Izvela je baladu Piši mi za koju je pisala tekst i muziku. U decembru iste godine je osvojila treće mesto na ovom takmičenju. Ubrzo nakon toga, upisala je muzičku školu i počela je profesionalno da se bavi muzikom. Široj javnosti postaje poznata 2012. godine, kada je učestvovala u muzičkom takmičenju Prvi glas Srbije  i osvojila drugo mesto. Sa preostale dve superfinalistkinje, Mirnom Radulović i Sarom Jovanović oformila je bend Moje 3. Pobedile su na Beosongu 2013. sa pesmom Ljubav je svuda i predstavljale Srbiju na Pesmi Evrovizije 2013. u Malmeu. Time je Nevena postala prva učesnica koja se takmičila na Pesmi Evrovizije nakon učešća na Dečjoj pesmi Evrovizije. Moje 3 su osvojile 11. mesto na prvoj polufinalnoj večeri i nisu ušle u finale, a odmah nakon toga grupa se raspala. Kao solista, Nevena je nastavila svoju karijeru, kao i Sara Jo. Pre dve godine izdala je pesmu Jasno mi je, koja je jedan od njenih najvećih hitova. Slušaj više pesama koje voliš na omiljenom Radiju S.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI