Najbolja žurka u karantinu - Aca Lukas održao koncert na terasi

Datum:
14.04.2020

Najbolja žurka u karantinu  održana je na terasi najpoznatijeg folkera, Ace Lukasa. Aca Lukas je sa svojim bendom održao koncert na terasi koju su fanovi pratili LIVE na YouTubu. "Dobro veče komšije i svete.", poručio je Lukas na početku koncerta. Koncert je započeo pesmom "Lešće". Pevač je sve oduševio ovom idejom, a posebno najvernije fanove, a sa njegove terase orili su se najveći hitovi i svi su sa njim pevali uglas. Pre samog koncerta Aca Lukas je rekao da to radi iz duše, i da nema materijalnu korist, pa i poslao svima poruku da sede kod kuće i gledaju LIVE na YouTubu. U 20h pevač je aplaudirao sa svoje terase u čast zdravstvenih radnika, kao što svi građani rade već skoro mesec dana. Najbolja žurka u karantinu je trajala skoro dva sata a za to vreme društvene mreže su bile preplavljene snimcima komšija koji su snimali Lukasa sa svojih terasa. Sve je počelo prethodnog vikenda kada je Lukas napravio iznenađenje za svoje komšije i to slučajno, kada je seo za klavir i ostavio otvorena vrata od terase. Tada je oduševio komšije i priredio im mini koncert koji je trajao više od dva sata.
"Nadam se da je i vama bilo dobro! Ako se slažete, u stvari šta ima da se slažete, ja ću u ponedeljak ponovo negde posle 6 po podne! Ovoga puta na istoj terasi, ali sa celim bendom i kompletnim ozvučenjem, da opet pevam i sviram za svoju dušu! Neki to rade na internetu, klikovi rokaju, jebiga mora neka kinta da se uzme! Ja u ponedeljak pevam za sve nas koji se borimo da preživimo ovu užasnu epidemiju, pevam posebno za one koji se do zadnjeg atoma bore da nas sačuvaju, izleće, olakšaju ovu pošast, i njih ćemo pozdraviti u ponedeljak u 20 časova kao i svako veče! Pevaćemo i za sećanje na sve preminule u našoj zemlji i za sve preminule širom sveta! Pevaćemo da pokažemo sebi i svima da verujemo u budućnost!" – napisao je na Instagramu u nedelju.
I bi koncert za pamćenje... Live na YouTubu je u jednom trenutku gledalo skoro 20 000 ljudi, na šta su fanovi komentarisali da je Lukas napunio Arenu. Video posle nešto više od 12 sati ima 250 000 pregleda na YouTubu. #ostanikodkuće i slušaj muziku koja te pokreće na Radiju S3. Najveće folk hitove slušaj na S3 FOLK STARS kanalu!

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI