Marko Louis - Hocu s tobom da djuskam - ZVIJEZDE PJEVAJU ZVIJEZDE NOVI ZVUK 90-ih

Datum:
15.10.2020

Marko Louis - Hocu s tobom da djuskam, prva pjesma iz projekta ZVIJEZDE PJEVAJU ZVIJEZDE NOVI ZVUK 90-ih je jutros u 9h premijerno emitovana na Radiju S, a spot možete pogledati  ovde: Marko Lous je u potpuno novom aranžmanu otpevao legendarnu pjesmu Ivana Gavrilovića Hoću s tobom da đuskam, hit iz 1996. godine.
Brzo sam otpevao ovu pjesmu, snimili smo je za 15 minuta.  Na snimanju spota je baš bio dobar vajb. Dobra ekipa, dobri glumci, dobra đuska. Devedesete su bile godine kad me je obuzela hip hop muzika. To je vrijeme koje me je najviše izgradilo i najviše uticalo na mene. – izjavio je Marko Louis u gostovanju na Radiju S
Ivan Gavrilović je izdao 1996. godine album „Hoću s’ tobom da đuskam“ sa pjesmama: Biti najbolji, Lopata, Hoću s’ tobom da đuskam, Hajde, bar malo, Anđele, Dragi Bože, Neću ništa misliti, Kap mi dođe kao reka; 24 godine kasnije ova pjesma je dozivela potpuno novi zvuk 90-ih u izvođenju Marka Louisa. Marko Louis - Hocu s tobom da djuskam - ZVIJEZDE PJEVAJU ZVIJEZDE NOVI ZVUK 90-ih je na oficijalnom YouTube kanalu Radija S. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj i slušaj potpuno novi zvuk 90-ih.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI