Marko Louis - Hocu s tobom da djuskam - ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE NOVI ZVUK 90-ih

Datum:
15.10.2020

Marko Louis - Hocu s tobom da djuskam, prva pesma iz projekta ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE NOVI ZVUK 90-ih je jutros u 9h premijerno emitovana na Radiju S, a spot možete pogledati  ovde: Marko Lous je u potpuno novom aranžmanu otpevao legendarnu pesmu Ivana Gavrilovića Hoću s tobom da đuskam, hit iz 1996. godine.
Brzo sam otpevao ovu pesmu, snimili smo je za 15 minuta.  Na snimanju spota je baš bio dobar vajb. Dobra ekipa, dobri glumci, dobra đuska. Devedesete su bile godine kad me je obuzela hip hop muzika. To je vreme koje me je najviše izgradilo i najviše uticalo na mene. – izjavio je Marko Louis u gostovanju u emisiji Dobro jutro Srbijo sa Irenom i Ivanom, kada su slušaoci Radija S premijerno mogli da čuju pesmu.
Ivan Gavrilović je izdao 1996. godine album „Hoću s’ tobom da đuskam“ sa pesmama: Biti najbolji, Lopata, Hoću s’ tobom da đuskam, Hajde, bar malo, Anđele, Dragi Bože, Neću ništa misliti, Kap mi dođe kao reka; 24 godine kasnije ova pesma je dozivela potpuno novi zvuk 90-ih u izvođenju Marka Louisa. Marko Louis - Hocu s tobom da djuskam - ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE NOVI ZVUK 90-ih je na oficijalnom YouTube kanalu Radija S. Prijatelj projekta:  Forma Ideale Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj i slušaj potpuno novi zvuk 90-ih.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI