Marija Šerifović održala koncert na stadionu Partizana

Datum:
04.05.2020

Marija Šerifović održala koncert na stadionu Partizana, a putem interneta, koncert je gledalo 60.000 ljudi! Nakon brojnih Marijinih kolega koje su zabavljale publiku putem LIVE uključenja na društvenim mrežama ili pevajući sa terasa, Marija je na stadionu Partizana održala koncert sa svojim bendom sa kojima inače nastupa na koncertima. Marija Šerifović održala koncert na stadionu Partizana Koncert je pčeo pesmom Pametna i luda.
Dobro veče svima. Znam da vas u ovom trenutku ima dosta, imam ovde neki scenario, ali ljudi koji su ga pislali, nisu znali da sam ja loš đak. Svima vama želim da se lepo smestite, nadam se da ste sebi obezbedili piće i meze. Zato idemo da uživamo - rekla je pevačica, koja je ispred sebe imala monitor, tako da može da prati poruke koje joj stižu od fanova, ali i da ispunjava muzičke želje.
Odmah nakon prve pesme, usledila je druga "Molitva" sa kojom je Marija nastupala na Evroviziji i predstavljala našu državu 2007. godine. Marija je čitala muzičke želje fanova i pevala samo za njih, a u jednom trenutku njen hit je tražila jedna obožavateljka za bivšeg dečka.
"E, ja mu nikad ne bih ispunila", našalila se Marija koja je ipak otpevala svoju pesmu.
Šerifovićeva je pored svojih pesama pevala i hitove svojih kolega na oduševljenje mnogih. Ove pesme Marija inače izvodi na svojim koncertima Druga strana ploče. Na Marijinom online koncertu pojavio se i njen pas Halk, kojem je pisalo oko vrata "Da li si mislila da ovo može da prođe bez mene?" Marija Šerifović je tokom pandemije bila aktivna na instagramu i često je u LIVE uključenjima pevala za svoje fanove. Poslednji LIVE je imala u subotu, kada ju je pored brojnih fanova pratio i Novak Đoković. Pevačica je samo za njega otpevala pesmu "Pukni zoro",  a zatim joj se na kratko i on uključio u LIVE i rekao kako mu je ulepšala veče koje provodi u Španiji. Marija Šerifović održala koncert na stadionu Partizana, a ako ste propustili uživo da pratite koncert, slušajte njene najveće hitove na Radiju S.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI