Aca Lukas objavio spot za pesmu Moj život!

Datum:
06.02.2020

Aca Lukas je objavio prekjuče dugo najavljivani spot za pesmu "Moj život"! Pevač se u spotu, posle lude noći, budi i oko sebe zatiče mnogo toga... u krevetu mu spavaju lepotice u donjem vešu, pod tušem je i dalje žurka, a po stolu i noćnom stočiću gmižu zmija i ogroman pauk... Fanove je oduševila scena gde Lukas proba šećer sa vanilica koje su se nalazile na klaviru.
"Pozdrav za sve koji kapiraju genijalnu foru sa vanilicama..." "bivša ko bivša" a u kadru zmija KRALJ HAHAHAHAHAHHA🐍 ACO TAMAN SAM PRESTAO DA PIJEM TI IZBACIŠ PESMU!!! Koliko glas podsjeća na stare njegove hitove ! Jedno veliko bravo Lukas ☑️🔝🎶🎵❤️ Ključ je u kafani, a ja sam ispod tepiha. - samo su neki od komentara na YouTubu.
Pesma je peta u trendingu i za nešto više od 24h ima preko million pregleda.   Mnogi karakterišu ovu pesmu kao Lukasovu biografsku, a da li je stvarno tako, protumačite sami: MOJ ŽIVOT Sa vaše strane još se bolje vidi Sa vaše strane još se bolje čuje Sve ono čega normalan se stidi Sve ono što ne dolikuje Sa vaše strane često sam i dobar Kada se peva i kad se luduje A kad od svega probudim se modar Nikog nema da sa mnom tuguje   Moj život velika je stvar, svima osim meni, svima osim meni A ja se trudim da otklonim mu kvar Pa ne odolim baš nijednoj ženi A bivša, k’o bivša, još uvek je tu Svakog novog dana mozak mi maltretira Ne odmara ona čak ni u mom snu Pa i ovog jutra činjenice servira Da još sam njen, da još sam njen…   I kada misle da još sam na tronu I kada misle da nisam u bolu Tek onda krenem da se sebi vratim Na svoju štetu sve muke da skratim I kada shvatim da su moji znanci Do juče braća a već sutra stranci Tek onda vidim da me nigde nema Bežim od jednog do drugog problema Slušaj muziku koja te pokreće  na Radiju S3 i uživaj u novim hitovima!  

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI