Making of - Produži dalje

Datum:
14.07.2020

Making of - Produži dalje je konačno tu i imate priliku da vidite kako je proteklo snimanje spota za pjesmu kojom počinjemo projekat Zvijezde pjevaju zvijezde XTRA. Premijera spota je zakazana za sredu, 15. jul u 14h na oficijalnom YouTube kanalu Radija S.  Istog dana, par sati ranije, tačnije u 9h, slušaoci Radija S će čuti Nevenino izvođenje legendarnog Čolinog hita pre svih. Making of - Produži dalje pogledaj ovde: Aranžman je toliko drugačije da će vam biti teško na prve taktove da prepoznate koja je pjesma u pitanju.
Jako sam uzbuđena zbg pjesme koju sam snimilila i zbog toga što je u pitanju pjesma Zdravka Čolića, autora Bore Đorđevića i Kornelija Kovača. Velika je odgovornost a u isto vreme i velika sreća i zadovoljstvo i jedva čekam da vidim konačan utisak kod publike i kod ljudi koji znaju ovaj hit iz 1977. godine - rekla je Nevena u gostovanju na Radiju S. Svi su odrasli uz tu muziku, pa i ja koja sam rođena 1994. godine. Iskreno, nije bilo lako napraviti u potpuno drugačijem stilu i aranžmanu veliki hit, kakva je ova pjesma, tako da se nadam da smo uspeli da približimo neki malo drugačiji zvuk a da opet ostane – Zdravko Čolić.
U projektu Zvijezde pjevaju zvijezde XTRA, pored Nevene učestvuju i Angellina, Sara Jo, Edita i Zoi koje će  u potpuno novom, modernom aranžmanu otpjevati neke od najboljih domaćih pesama. Za svaku od ovih pjesama snimljen je i video spot.  Sigurno ćete biti više nego i iznenađeni kad čujete potpuno novi i moderan zvuk legendarnih hitova koji su obelježili jedno vreme pop muzike na ovim prostorima. Na projektu su  angažovani su najveći muzički magovi koji diktiraju trend kada je aktuelna muzika u pitanju. Do kraja avgusta imaćemo pet novih obrada koje će zazvučati kao potpuno nove pjesme i koje će sve generacije zavoleti.  Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj jer će ovo ljeto stvarno biti XTRA.

PREPORUČUJEMO