Magla bend otpevao najveće hitove LIVE

Datum:
13.03.2020

Magla bend otpevao najveće hitove LIVE, u studiju Radija S. Vladan Savić, pevač Magla benda je uz pratnju klavijature i gitare, otpevao najveće hitove trenutno najpopularnijeg benda u regionu: Izmisliću ljubav, Samo se noćas pojavi i Teatralno. Pevač Magla benda je nedavno bio gost na koncertu Nataše Bekvalac. Spektakularno izvođenje pesme Neprijatelj je jedan od momenata koji su obeležili koncert SOS za ljubav koji je Nataša Bekvalac održala u Štark Areni 14. februara. Povodom dve decenije karijere, Nataša je na Dan zaljubljenih priredila svojoj publici spektakl za pamćenje. Oni su zajedno izveli veliki hit Neprijatelj, koji ste premijerno čuli na Radiju S, u novembru 2018. godine. Na kraju izvođenja pesme, Nataša je zaplakala.
Velika nam je čast i zadovoljstvo što nas je @bekvalceva pozvala da budemo deo njenog velikog dana i njenog velikog uspeha. Posebno smo joj zahvalni što je u trenutku kada smo počeli da koračamo velikim koracima u karijeri, ona prepoznala naš rad i trud i učinila nam čast da zajedno otpevamo pesmu ”Neprijatelj”. Neizmerno hvala na tome. Napravili smo veliki hit koji je cela Arena pevala. Na početku stvaranja nečeg velikog, dala si nam vetar u leđa i pokazala da uz rad i trud je uspeh zagarantovan. Čestitamo još jednom na velikom uspehu i hvala što smo bili deo #SOSZALJUBAV- napisali su momci iz jednog od najpopularnijih bendova trenutno na svom Instagram profilu.
Magla bend je srpski muzički sastav formiran u Beogradu 2007. godine koji svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu uvek aktuelnim repertoarom i svirkom. Pre 4 godine su izdali prvi album Kad Se Ljubav Rađa na kojem se našlo 8 pesama. U ferbuaru 2017. godine objavljuju singl Ne znam gde si koji je brzo postao klupski i radijski hit. Bend je veliku slavu stekao pesmom Samo se noćas pojavi marta 2018. godine, koja se nalazila na prvom mestu na više muzičkih lista u Srbiji i regionu, koja trenutno ima 58 miliona pregleda na YouTubu,  koju ste premijerno mogli da čujete na Radiju S3! Nakon toga je usledio hit Neprijatelj sa Natašom Bekvalac. U međuvremenu su učestvovali i u najvećem radijskom projektu na Balkanu Zvezde pevaju zvezde 3, gde su obradil pesmu Smejem se, a plakao bih ‎Olivera Mandića. U januaru 2019. su dobitnici MAC (Music Awards Ceremony) nagrade za najbolju modernu dance numeru za pesmu Samo se noćas pojavi, a ove godine su na istoj manifestaciji dobili priznanje za pop numeru godine u kategoriji bendova za pesmu Teatralno. Na platformi YouTube imaju preko 100 hiljada sabskrajbera. Magla bend otpevao najveće hitove LIVE, poseti naš YouTube kanal, i pogledajte LIVE izvođenja najvećih hitova najboljih pevača sa ovih prostora.

PREPORUČUJEMO