Lexington band objavio drugu pesmu ove godine

Datum:
17.01.2020

Lexington band objavio drugu pesmu od početka ove godine. Iako je od početka godine prošlo samo 17 dana, momci iz Lexington banda su obradovali fanove sa već dve pesme. Prva je izašla 3. januara i zove se Tuđa sreća.
– Ovo je naš novogodišnji poklon za vas. Naša emocija, muzika i glas u vidu nove pesme “Tuđa sreća”. Uživajte i javite utiske! – objavili su tada na društvenim mrežama.
Muzku i tekst za ovu esmu napisala je  je Mirna Košanin, a u pesmi su učestvoovali i njihovi prijatelji, među kojima su i najbolji domaći muzičari, poput Sare Milutinović koja svirala gitaru, Nikole Demonje koji je svirao saksofon, Ksenije Milošević koja je svirala violinu. Pored toga što je svrirala violinu,  ona je zajedno sa Ivanom Selakov bila zadužena za prateće vokale. Ova pesma je i prvo zagrevanje za 8. mart, kada će momci održati veliki koncert u Štark Areni, kojim će obeležiti 15 godina karijere. Posle pesme Tuđa sreća koja je izašla 3. januara, danas u 14h na njihovom YouTube kanalu izašla je pesma  Milo moje. Momci iz benda su u prethodnoj godini povodom premijere pesme Kad anđeli padnu  gostovali na Radiju S i  tom prilikom su otpevali svoje najveće hitove koji će sigurno biti na repertoaru na njihovom velikom koncertu za Dan žena. Pogledajte video u kojem Bojan peva najveće hitove benda, među kojima su Kako je tako je, Ako voliš me, Smrti se ne bojim kao i Bosnom behar probeharao, koju su obradili u najpoznatijm radijskom projektu Zvezde pevaju zvezde 3: Oni su učestvovali i u najvećem radijskom projektu Zvezde pevaju zvezde, u prvoj sezoni, kada su obradili čuveni hit Ljubav preko žice, Aleksandra Mežeka. Lexington band objavio drugu pesmu i time su defitivno počeli kampanju za svoj veliki koncert. Slušaj muziku koj te pokreće na omiljenom Radiju S3!

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI