Lexington band - Poljubi me opet - Radio S Premijera 

Datum:
12.02.2020

Lexington band - Poljubi me opet premijerno na Radiju S, u petak, 14. 02. u 9h. Momci iz benda su vredno radili poslednjih nedelja pa su od početka godine objavili već dve nove pesme – Milo moje i Tuđa sreća. Lexington band - Poljubi me opet Pre par dana su objavili i CD+DVD sa njihovog velikog solističkog koncerta na Tašmajdanu, 2017. godine.
Jedan od najbitnijih momenata u našoj karijeri je bio koncert na Tašmajdanu. :) :) Od sada možete kupiti CD + DVD Live sa Tašmajdana i uživati u našem koncertu ukoliko niste bili, a ukoliko ste bili, možete oživeti stare uspomene. - napisali su na društvenim mrežama.
Bend će zajedno sa svojom vernom publikom proslaviti 15 godina karijere velikim koncertom i to za Dan žena, 8. marta, 2020. godine u Štark Areni. Iako postoje 15 godina, svoj prvi album izdali su 2010. godine. Na ovom njihovom prvom albumu nalazi se takođe, i jedan od njihovih najvećih hitova : „Bol je uvijek ista“, sa kojim su 2010. godine nastupili na Radijskom festivalu u Vrnjačkoj banji. Njihovi najveći hitovi su: Dobro da nije veće zlo, Miris karmina, U srce udaraj, Prišla, Potraži me, Dođi ove noći, Godinama, Donesi, Trijeznili me prijatelji, Ja te srećom častim, Ljetne kiše, Ne postoji razlog, Nema šanse, Cvijeće, Kako je, tako je... Lexington band - Poljubi me opet, slušaj premijerno na Dan zaljubljenih, 14.02.2020. u 9h, samo na Radiju S, kada će momci iz jednog od najpopularnijih bendova biti gosti u emisiji Dobro jutro, Srbijo.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI