I dalje sam isti: Rasta objavio novu pesmu

Datum:
11.03.2020

I dalje sam isti je nova pesma Stefana Đurića Raste u saradnji sa DJ Linkom. Sa  njim je sarađivao i na prethodnoj pesmi koja je postala hit – Beli grad. Rasta je dugo najavljivao da radi na novoj pesmi, koja je i objavljena pre samo 36 sati a već je 6. u trendingu na YouTubu.  Zanimljivo je da iako većina pevača objavljuje spotove u toku dana, Rasta je ovaj spot objavio u 23:59. Jedan od fanova je tim povodom napisao: ‘’Svi: Prave marketing i pomno kalkulišu kada ce da izbace pesmu. Rasta: Izbaci random pjesmu u 1 ujutro’’ Spot je sniman u Rijeci i komentari fanova na YouTubu su odlični. Naravno , s obzirom da je Ana Nikolić nedavno objavila pesmu Bilo je lepo, i izazvala novi trend na društvenim mrežama, nisu izostali ni sad duhoviti komentari fanova:
Ana Nikolic: I dalje je lepoo Ana Nikolic:Nismo krivi sto smo bili mladi - Rasta:I dalje sam istiiii ANA NIKOLIĆ: PROMENIO SI SE - RASTA:IDALJE SAM ISTI
Autor muzike i teksta je Rasta pa ne čudi što je tekst prilično brutalan, jer govori o bivšim saradnicima, prijateljima, medijima i ženama. Uostalom, pogledajte spot i pažljivo poslušajte reči pesme: Njegova muzika je karakteristična jer predstavlja mešavinu ritam i bluza, regea, hip hopa, popa i folka, kao i primese pravca trap & rap. Njegove pesme su o marihuani, ljubavi, stanju u društvu, a veliki broj o ženama. U julu 2014. godine, objavio  je pesmu koja je imala presudan uticaj na njegovu karijeru -Kavasaki. U tom periodu, Rasta i Coby su zajedno radilii na pesmama za druge pevače, među kojima i za Daru Bubamaru, za koju je napisao pesmu Opasan, a potom i pesme Nevolja i Karera. Rasta je 2017. godine objavio album Indigo, koji je podelio na dva dela. Prvi deo čine ga četiri pesme koje su, po njegovim rečima, autobiografske. Sa albuma se izdvaja pesma Sreća, u kojoj reper govori o svom detinjstvu i putu do slave, kao i pesma Vedro nebo, koja govori o teškim situacijama u njegovom životu. Slušaj S3 Trap & Rap i uživaj u muzici koja te pokreće, gde god se nalaziš preko naše IOS ili Android aplikacije.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI