Goca Tržan LIVE otpevala svoje najveće hitove

Datum:
21.10.2019

Goca Tržan LIVE otpevala svoje najveće hitove na Radiju S! U pratnji člana svog benda, otpevala je hitove poput pesama Ljubav, Srećo nečija i Haljina koju je izdala pre, verovali ili ne, 12 godina! Goca Tržan LIVE otpevala svoje najveće hitove u projektu Radija S, krajem 2017. godine. U projektu Radio S LIVE otpevala je pesme Stoperka, Srećo nečija, Haljina, Ni na nebu ni na zemlji. Naredne godine učesvuje u najvećem Radijskom projektu Zvezde pevaju zvezde 3, gde je otpevala čuvenu Bajaginu Poljubi me.
– Bajaga je napisao legendaran tekst, možda još bolji od čuvene pesme ”Kad hodaš‘’-rekla je u gostovanju, kada je premijerno obrada puštena na Radiju S.
U razgovoru sa voditeljkom, Natalijom Milosavljević, izjavila je  da misli da ima veliku sreću da je žene vole, kao i njenu muziku.
– Zato verovatno i trajem 25 godina. Zato što se obraćam njima, kao i njihovim najtananijim i najiskrenijim emocijama, o svemu što su želele da kažu ali nisu smele.
Nedavno je na našem radiju gostovala povodom nove pesme Žena za jednu noć, koju ste premijerno čuli samo na Radiju S. U razgovoru za časopis Story priznala je da se i njoj dešavalo da se za neku ljubav uzaludno bori.
– Sve mi žene smo nekada bile u dugogodišnjim vezama, čekale smo da od emotivne i moralne nakaze izraste princ. Mnoge žene su u dugim vezama i brakovima, ali su zanemarene, kao da su žene za jednu noć – izjavila je pevačica
O tome da li je bila “žena za jednu noć”, rekla je: – Bila sam u vezama gde sam se osjećala kao žena za jednu noć, ali nikada nikome nisam bila ljubavnica. Ne mogu to, previše sam posesivna. Što se tiče varijanti za jednu noć, ako su sa zaštitom i ako ti napune baterije i nahrane ego, onda je to sasvim okej. Samo moraš da vidiš da te niko ne snima i da se ne zaraziš nekim virusom.

PREPORUČUJEMO