Goca Tržan -  Žena za jednu noć - Radio S Premijera

Datum:
10.10.2019

Goca Tržan -  Žena za jednu noć premijerno na Radiju S, u utorak, 15. oktobra u 12h. Slušaj Radio S, jer najveće hitove slušaš prvo kod nas! Goca Tržan Goca Tržan je nedavno snimila spot za ovu pesmu i tim povodom se oglasila na Instagramu.
Znači, smejali smo se, ludo zabavljali, a na kraju malo i plakali... Ekipa je bila sjajna i duhovita. Hvala mojoj celoj ekipi sa snimanja! Radomire tebe volim i poštujem sad još i više što si bio hrabar da se malo otkriješ u ovom spotu obzirom da znam koliko prezireš slikanje, snimanje i kamere generalno, bio si genijalan! I evo i ovako zvanično, ako me ostaviš napraviću ti pakao od zivota. Pesmu ćete čuti kad pogledate spot, nema "preview " na foru ovde! - napisala je na svom Instagram profilu.
Fotografije i kraće video snimke sa spota možete videti na njenom profilu. U spotu su glavni ona i njen suprug Radomir Raša Novaković.
#love #forever Sta sam ti bila ja, ko sam ti bila ja, kako se zvalo ovo medju nama.... Uskorooo
Ovo je deo teksta pesme, napisala je je Goca ispod jedne fotke sa snimanja na Instagramu, koju ćete premijerno čuti na Radiju S, 15.10. u podne. Goca Tržan je pre par meseci objavila pesmu Magnet za ludake. Pre toga obradila je Bajaginu pesmu na ''Poljubi me'' u okviru projekta Radija S Zvezde pevaju zvezde 3.
– Bajaga je napisao legendaran tekst, možda još bolji od čuvene pesme ”Kad hodaš‘’-rekla je u gostovanju, kada je premijerno obrada puštena na Radiju S.
U razgovoru sa voditeljkom, Natalijom Milosavljević, izjavila je  da misli da ima veliku sreću da je žene vole, kao i njenu muziku.
– Zato verovatno i trajem 25 godina. Zato što se obraćam njima, kao i njihovim najtananijim i najiskrenijim emocijama, o svemu što su želele da kažu ali nisu smele.
   

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI

Goca Tržan predstavila novu pesmu Folija

Goca Tržan je na Radiju S3 premijerno predstavila pesmu ''Folija''. Autor je njen dugogodišnji prijatelj Rale Raković, koji prvi put piše za nju. Goca je rekla  da su joj omiljeni stihovi u pesmi ''Nije kriv ko puca, već onaj ko prizna'' i 'Sećanja bodu kao braunile''.