Elena Kitić prva u regionu snimila vertikalni video

Datum:
29.07.2019

Elena Kitić je pre par dana objavila novu pesmu ''Zabranjujem''. Ovim spotom je prva u regionu koja je snimila vertikalni video. Ovim singlom, Elena  Kitić je ujedno i najavila izlazak albuma. Tačan datum izlaska drugih pesama se još uvek ne zna. Komentari na YT su više nego dobri, gde je njeni fanovi porede sa Senidom. Muziku za ovu pesmu Elena je radila lično, tako da nas ne čudi ono što je napisala na Instagramu:
"Zabranjujem" , moj licni favorit sa nadolazeceg albuma. Srećna sam što s vama mogu da podelim ovu pesmu I bez straha predstavim zvuk koji mi je najbliži. Ova pesma priča u moje ime dok sam bila odsutna iz javnosti. Nadam se da je vredelo vašeg čekanja.
Elena je postala poznata 2016. godine  kada je objavila pesmu Folira, za koju je muzku i tekst radio Jala Brat. Ova pesma je vrlo brzo postala hit na YT, a danas ima preko 32 miliona pregleda. Krajem iste godine Jala Brat i Buba Corelli prave za nju pesmu Ne volim, koja se našla na njihovom albumu. Sledeće godine je objavila singl Zlato za koji je uradila i spot. Godine 2018., Rasta je za Elenu uradio tekst i muziku za pesmu Geto princeza. U aprilu mesecu je objavila pesmu Colombiana, u kojoj je aktivno uestvovala u pisanju teksta. Elena Kitić definitivno pomera granice i pravi muziku koja te pokreće!

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI