Edita Aradinović – Soba

Datum:
03.12.2019

Edita Aradinović – Soba, dugoočekivani spot je konačno na YouTubu. Svi koji prate pevačicu na društvenim mrežama, upućeni su da poslednjih meseci, sem što učestvuje u show programu Tvoje lice zvuči poznato, Edita radi i na novoj pesmi. Delove pesme smo mogli da čujemo na njenim Instagram storyjima, a cela pesma i spot su konačno izašli na  Editinom YouTubu kanalu.
Hvala što slušate nove pesme, volim vas! – napisala je Edita na društvenim mrežama.
Edita Aradinović je pet meseci predstavila singl Životinje, koji danas broji više od deset miliona pregleda. U spotu koji prati novu pesmu Soba,  Edita je pokazala neosporan talenat za ples, a ono što je sve posebno iznenadilo jeste da je za potrebe snimanja spota,  poznata brineta - postala plavuša. Iako su fanovi navikli na Editine neverovatne transformacije kroz TLZP, novim izgledom je posebno oduševila svoju publiku. Edita je nedavno otkrila da je  pesma “Soba” posebno značajna za nju.
- Dugo sam radila na pesmi. Nikako nisam želela da snimim nešto što ne mogu da iznesem ili što nema moj lični pečat. "Soba" opisuje moje emotivno stanje kroz koje prolazim poslednjih nedelja, opisuje mene i moj život - kratko je rekla Edita povodom premijere nove pesme, koju će beogradska publika imati priliku da čuje uživo na njenom novogodišnjem nastupu.
Edita Aradinović – Soba, premijerno  smo čuli na Radiju S3! Slušaj muziku koja te pokreće na omiljenoj radio stanici!

PREPORUČUJEMO