Džejla Ramović oduševila novom pjesmom

Datum:
11.12.2019

Džejla Ramović objavila je novu pjesmu, prvu od kada je pobedila u muzičkom takmičenju Zvezde granda, juna 2019. godine. Od samog početka takmičenja u prethodnoj sezoni bila je miljenica publike koja odavno očekuje njenu pesmu. Pjesma Ruine, koju je objavila na YouTubu pre samo dva dana, već je druga u trendingu sa preko 1 600 000 pregleda.

Početkom godine je Marija Šerifović  otkrila šta misli o mladoj pjevačici, izjavivši da se pre 35 godina rodila Marija Šerifović a pre 16 godina Džejla Ramović. Par meseci kasnije joj je i postala mentor u takmičenju i nije krila oduševljenje pobedom svog favorita.

-Nakon mnogoooo godina se ukus žirija i publike poklopio. Od srca hvala svimaaaa! ❤️Bravo devojkoooooo! ALEEEE ALEEEEE! ❤️ – napisala je tada Šerifovićeva na svom Instagram profilu..

Džejla je posle takmičenja rekla da o pobjedi  nikada nije ni sanjala i  da joj na prvom mjestu obrazovanje, odnosno da će po završetku srednje škole upisati Ekonomski fakultet. Posle pobede, Džejlu i njenu mentorku u Goraždu, njenom rodnom mestu,  dočekalo je preko 10.000 ljudi. Od tog trenutka njeni fanovi sa nestrpljenjem su čekali njenu novu pjesmu koja joj je sledovala kao pobjednici, ali taj dan je konačno stigao 9. decembra. Džejla Ramović

Pjesmu potpisuju Darko Dimitrov, koji je radio muziku i aranžman, dok je tekst djelo čuvene Marine Tucaković i njenog sina Milana Laće Radulovića. Crno-bijeli spot je još više naglasio lepotu mlade zvijezde, koja je prvi put postala poznata široj javnosti kad je otpjevala u jednom sarajevskom studiju cover pesme Moje si nebo, Adila Maksutovića. 

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI