Duet Selene Gome i Justina Biebera

Datum:
18.12.2019

Duet Selene Gome i Justina Biebera, neverovatno zvuči, ali postoji! Selena Gomez i  Justin Bieber su počeli vezu 2012. godine, da bi u godinama koje su usledile par puta raskidali i mirili se sve do 2018. kada su se zvanično rastali. U međuvremenu su stekli armiju fanova, kojima je njihov raskid pao teže njego njima samima. Selena Gomez je nedavno prvi put dospela na prvo mesto Billboardove Hot 100 liste sa pesmom Lose You to Love Me, koja govori o odnosu sa bivšim dečkom Justinom Bieberom. Otkako je pesma izašla, Selena je više puta izjavila da je bila inspirisana sopstvenom ljubavnom pričom, a iako nikada nije potvrdila da je u pitanju Bieber, fanovi su tako zaključili zahvaljujući stihovima pesme. A onda je na internetu nastao haos, zahvaljujući remiksu muzičkog producenta koji se zove Andy Wu. On je objavio mashup Selenine Lose You to Love Me i Justinovog hita Sorry za koji  fanovi tvrde da je posvećen Seleni. Iako nikad nije zvanično potvrđeno kome je koja pesma posvećena, remiks je oduševio fanove i stvarno deluje realno. Mashup je jako brzo postao viralan, a komentari na YouTubu su odlični.
„Ovo je najbolji remiks koji sam ikada čuo,“ „Kao da slušam obe strane priče,“ napisli su nostalgičari koji I dalje pate zbog raskida nekada planetarno poznatog para.
Ovaj par poslednji put je viđen zajedno krajem marta 2018. a nakon nekoliko meseci Justin je objavio svoju vezu sa sadašnjom suprugom Hailey Baldwin. Zanimljivo je da je tokom njihog raskida davne 2013. godine Justin kratko bio u vezi sa sadašnom suprugom.

PREPORUČUJEMO