Beyonce održala dirljiv govor


Beyonce održala dirljiv govor i posvetila ga svim zdravstvenim radnicima u obraćanju na virtuelnom koncertu One World: Together At Home.

Taylor Swift, Paul McCartney, Beyonce, The Killers, The Rolling Stones, Jennifer Lopez, Sam Smith, Elton John i druge svetske zvezde obeležile su svojim nastupima obraćanjima  prethodni vikend kada je održan dobrotvorni koncert One World: Together At Home.

Ovo je specijalni događaj, globalni dobrotvorni koncert, kojim se podigla svest, doprineo je finansiranju za globalnu borbu protiv virusa COVID-19. U ovom jedinstvenom šou programu nastupile su neke od najvećih zvezda današnjice.

Dvosatni program vodio je poznati američki trio večernjih emisija: Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert.

Među govornicima je bila i Beyonce, koja je održala dirljiv govor i posvetila ga lekarima.

„Danas odajemo počast istinskim herojima, onima koji čine neverovatnu žrtvu, tako da budemo sigurni, dobro hranjeni i zdravi. Lekari, medicinske sestre i drugi zdravstveni radnici koji su privremeno napustili svoje porodice da se brinu o našoj – znajte, molimo se za vas. Zaposleni u prodavnicama i restoranima, kuriri, poštari, svi koji rade da mi možemo ostati kod kuće – hvala vam na predanoj usluzi”, rekla je pevačica.

Beyonce je pozvala fanove da ostanu kod kuće i brinu o sebi.

„Mi smo jedna porodica. Znam da je ovo teško, ali molim vas ostanite smireni i verujte, nadajte se i molite se za naše heroje. Laku noć i Bog vas blagoslovio.”

Uživaj u omiljenoj muzici na Radiju S2! Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju najnovije informacije iz sveta muzike i korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.