Osvoji produženi SPA vikend na Divčibarama!

Datum:
07.03.2024

Pozovi nas, ostavi poruku zbog čega si srećan i osvoji produženi SPA vikend na Divčibarama!

Svi koji žele da učestvuju i podele sa celom Srbijom priču o tome zašto su danas srećni, to mogu uraditi tako što će nas pozvati na 011/40-40-478 i na telefonskoj sekretarici ostaviti poruku na temu: Zašto su danas srećni? Ili putem Viber broja 0654440400, gde nam mogu poslati ili tekstualnu ili voice poruku sa svojim podacima. 

Tokom cele nedelje će kroz program u Jutarnjem sa Damirom i Nikolom od 06h do 10h  biti emitovane  poruke sa sekretarice ili Vibera, a svakog petka do 29.03.2024. Damir i Nikola, biraju najbolju poruku po slobodnom ubedjenju i dodeljuju nagradu onom učesniku aktivacije čija je poruka bila najkreativnija.

Nagrada: produženi vikend za dvoje u Hotelu Royal Mountain.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.