Tijana Bogicevic -Dodirni me – ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE 3


Tijana Bogićević obradila hit grupe Galija u projektu Radija S!

Na putu između Amerike i Srbije, Tijana je došla na Radio S da predstavi svoju verziju ovog velikog hita. Ovo je još jedna pesma koju u originalu izvodi muški vokal, jer je Tijana Bogićević obradila hit grupe Galija, pa je zanimljivo da je sad dobila i žensku verziju.

– Vrlo sam emotivno doživela izvođenje ove pesme. Ježila sam se dok sam je pevala, a meni je to uvek dobar znak da će je svi pozitivno prihvatiti – rekla je Tijana.

Pevačica je pratila prethodna dva izdanja projekta Radija S Zvezde pevaju zvezde.  Svi ti hitovi su bukvalno dobili nov život u novim verzijama i svi ti izvođači su nastavili da ih pevaju na nastupima, kao svoje nove pesme. Mnogima su ta nova izvođenja postala lična karta.

– Nadam se da će i ova pesma meni tako dobro da prođe, pošto sam emotivno vezana za nju, duboko emotivno sam je otpevala – dodala je.

Pošto je Dodirni me iz prve izvela i nije bilo vraćanja i popravki, misli da je ovo najautentičnija i najiskrenija verzija. Smatra da uvek može bolje, ali vrlo je zadovoljna kako sve sada zvuči.