Osvoji Invento poklon paket -Tuc Muc kviz


Osvoji Invento poklon paket u Tuc Muc kvizu!

Svakog radnog dana, dva najbrža slušaoca koja se prvi jave na poziv voditelja, igraju Tuc Muc kviz. Naizmenično odgovaraju na po 7 istih  pitanja. Pobednik je onaj takmičar koji ima više tačnih odgovora. Ukoliko je rezultat nerešen, pobednik je onaj takmičar koji je na pitanje sa brojevima dao približno tačniji odgovor. Svakog dana pobednik osvaja poklon paket Radija S, a pobednik nedelje Invento poklon!

Osvoji Invento poklon paket -Tuc Muc kviz

Od 02.12.2019. do 31.12.2019. godine  sponzor Tuc Muc kviza je „Invento“ i deliće se po jedna nagradu nedeljno.

Imaćemo svakog dana dnevnu nagradu i jednu nedeljnu nagradu. Pobednici kviza od ponedeljka, utorka, srede i četvrtka igraće se u  finalu u petak. I za finale važe ista pravila: takmičari naizmenično odgovaraju na po 7 istih  pitanja. Pobednik je onaj takmičar koji ima više tačnih odgovora. Ukoliko je rezultat nerešen, pobednik je onaj takmičar koji je na pitanje sa brojevima dao približno tačniji odgovor.  Nedeljni pobednik dobija poklon paket sponzora (novčanik, kaiš i futrola).

Slušaj Odašiljač od 16 do 18h svakog radnog dana i na poziv voditelja javi se na 011 40 40 400 i osvoji fenomenalne nagrade!

Tuc Muc je neobičan kviz znanja koji se emituje svakog radnog dana, tačno u 17:40, u emisiji Odašiljač. Dva slušaoca odgovaraju na pitanja iz kategorije apsolutno nebitnih informacija. Pobednik nosi laskavu titulu kralja apsolutno nebitnih informacija.

Pravilnik akcije pogledaj OVDE.