Tetoviranje je veliki korak, koji iziskuje novac, vreme i što je najbitnije, profesionalnog tattoo majstora. Osveži svoje leto tetovažom koja ćete podsećati na ovo leto celog života!

Profesionalna ekipa je tu da vam pomogne oko izbora slika (motiva) i izrade unikatnih tetovaža za koje imate predstavu šta biste želeli, ali nemate realizaciju. Objasniće vam simboliku značenja pojedinih motiva, odakle potiču i koliko se uklapaju sa Vama ili Vašom individualnošću.

PICASSO TATTOO STUDIO ima punih 21 godinu rada i iskustva u ovoj oblasti umetnosti. Prvobitno su se nalazili u Sarajevskoj ulici gde je studio uspešno poslovao nekoliko godina, a sada se nalaze u Trgovačkoj ulici u Žarkovu, gde vam stoje na raspolaganju  svakog radnog dana od 10-20h.

Svakodnevno primenjuju bolničku sterilizaciju i dezinfekciju, zaštitu od kontaminacije alata i radnog prostora. Oprema za tetoviranje kojom rade je selektivno birana, a boje za tetoviranje koje koriste su trenutno najpouzdanije, jake, postojane i antialergijske.

Prošlo je dosta ljudi kroz ovaj studio. Vlasnik studija je svoje umetničko umeće uspeo vremenom da prebaci i na film, te je paralelno sa ovim poslom radio i specijalne efekte za strane i domaće filmove.

Želiš tetovažu? Sada je prilika da se odlučiš na takav korak!

Više o studiju pogledaj na njihovo sajtu ili na društvenim mrežama.