Rafting Tarom za dvoje će osvežiti tvoje leto definitivno! Savršen beg od graskih gužvi i vrućina, nedaleko od Šćepan polja, na mestu gde se sastaju NP Durmitor, NP Sutjeska i Park prirode Piva. Ovde fascinantna reka Tara završava svoj tok i zajedno sa rekom Pivom čini neobično zelenu, bistru i snažnu reku  Drinu.

Na ovom prelepom mestu nastao je najnoviji i najmoderniji rafting centar na ovim prostorima. Ovaj kompleks je počeo sa radom krajem maja 2018. Smeštajni kapacitet ovog kompleksa je 180 ležajeva. Baveći se ovim poslom dugi niz godina, zapisivali su svoja zapažanja, ideje, želje i potrebe naših gostiju sa  ciljem da jednog dana sve to ostvare, i konačno su u mogućnosti da vam to, sa ponosom i ponude.
U okviru kompleksa nalazi se i  ETNO SELO&KAMP  „RT“ koje se sastoji od:

  • Lux bungalova sa sopstvenim kupatilima
  • Hotelskog dela : sobe sa sopstvenim kupatilima  i lux sobe sa đakuzi kadama
  • Autentični deo kampa:za one koji žele potpuni spoj sa prirodom u odvojenom delu kompleksa u omanjoj šumici napravili su bungalove koji imaju zajedničke tuš kabine i toalete ( jeftiniji smeštaj).Taj deo naravno korisiti sve ostale pogodnosti kompleksa, restoran i sve ostale sadržaje.

Ovaj rafting centar RT je koncipiran kao moderno etno selo, spajajući najbolje iz prirode i nekadašnjih vremena i današnjeg savremenog doba. Poseduju restoranski kompleks sa najmodernijom opremom gde ćete moći da uživate u tradicionalnim specijalitetima sa ovih prostora. Moderni bungalovi od hrastovog drveta, koji su zadržali autentičan izgled davnih vremena, opremljeni sa modernim kupatilima i grejanjem da bi vaš boravak, čak i u hladnijim danima, učinili što komfornijim.

Njihova facebook stranica kao i instagram stranica  će vam dati širu sliku kako to ustvari izgleda. Pogledajte sve usluge na njihovom sajtu  www.rafting-tarom.com