Paintball za celu ekipu je nezaboravno iskustvo po kojem ćeš sigurno pamtiti ovo leto!

Paintball je neponovljivo iskustvo za sve one koji vole da se takmiče sa prijateljima, porodicom ili ekipom sa posla. Ovo je pravi način da se osvetite šefu ili kolegama, a možda i voljenoj osobi. Nije bitno da li ćete postati meta ili ćete juriti metu, smeh i provod su zagarantovani. Vaše je samo da organizujete ekipu i smislite strategiju!
Radio S vam predlaže da doživite nezaboravno Paintball iskustvo sa svojom ekipom u Autokomerc karting centru u Beogradu!

Isprobajte potpuno nov teren, 50 x 40 metara, najbolje markere na tržištu, Eclipse EMEK, uz Pro Shar kuglice. A na osvetljenom terenu podignite vaš doživljaj na viši nivo!

Obezbedili smo i zabavu za male drugare, pa možete doći i porodično. Uz dečije markere Valken gotcha, zabava je zagarantovana i bezbedna za celu porodicu!

Više informacija o Autokomerc karting centru pogledajte na njihovom sajtu.

U Autokomerc karting centru spremni su da vam pruže pravi adrenalinski dan – karting i paintball, a nakon toga opuštanje u prijatnom ambijentu njihovog kafića!

Ako želite da se zabavite sa ekipom, porodicom, prijateljima, kolegama s posla, da proslavite rođendan, ili jednostavno provedete par zabavnih sati – ovo je idealna avantura.