Osveži svoje leto uz  vožnju na nov i dinamičan način! Dosadna vrućina i blejanje ispod klime? Probaj nešto novo, nešto što će malo da te razdrma i po čemu ćeš da pamtiš ovo leto.

Doživite vožnju na nov i dinamičan način!

Autokomerc karting centar se nalazi na auto putu, u blizini aerodroma Nikola Tesla. Staza je dugačka 750 metara, a široka 8 do 10 metara. U ponudi za rentiranje imaju junior kartinge, kartinge za odrasle i dvosed. Kartinzi su marke Rimo, vrhunski među rentalima.

Ako želite dobar provod, nalet adrenalina i da se bar na 10 minuta osetite kao vozač formule 1 – ovo je prava avantura za vas!

Sami, sa prijateljima, porodično ili sa kolegama s posla – vi birate ko će sa vama da osveži svoje leto, jer na karting ide ekipa od petoro ljudi!

O sigurnosti ne brinite! Karting staza je građena tako da zadovolji i najstrože zahteve za održavanje međunarodnih takmičenja. Takođe, po pitanju bezbednosti, kartodrom ispunjava internacionalne karting standarde.

Uz profesionalnu stazu, tu je i posebna BABY-KART staza za decu. Ovde deca uzrasta do 6 godina stiču svoja prva vozačka iskustva.

U Autokomerc karting centru spremni su da vam pruže pravi adrenalinski dan – karting i paintball, a nakon toga opuštanje u prijatnom ambijentu njihovog kafića!

Ako želite da se zabavite sa ekipom, porodicom, prijateljima, kolegama s posla, da proslavite rođendan, ili jednostavno provedete par zabavnih sati – ovo je idealna avantura.

Više informacija o Autokomerc karting centru pogledaj na njihovom sajtu i društvenim mrežama!