Budi foto model jedan dan! Voliš da se fotkaš i trudiš se da svaki lep trenutak ovekovečiš za društvene mreže? Radio S ti predlaže da konačno imaš fotografije kojima ćeš ”oboriti” Instagram!

Iza savršenih fotografija blogerki i javnih ličnosti kriju se sati truda i organizacije i čitav tim ljudi! Frizeri, šminkeri, stilisti, fotografi su ti koji stoje iza fotki koje imaju hiljade lajkova! Ali sad i ti možeš da imaš sve to! I ne samo ti!

Da li biste voleli da imate više fotografija sa dragom osobom koja uopšte ne voli da se fotka? Onda je pred vama iskustvo koji će baš toj osobi pokazati da baš svako može da zablista kao fotomodel!

Budi foto model na jedan dan uz pomoć  Radija S i Studija lepote Dolce.

Budi foto model i osveži svoje leto fenomenalnim profesionalnim fotografijama, koje ćeš čuvati celog života! Na tebi je samo da izabereš ovu avanturu i uživaš u svom danu! Zračićeš samopouzdanjem pri svakom koraku! Dolce team osmisliće i originalnu šminku uz tvoje crte lica.

Ova avantura će ti dokazati da svako može da zablista kao foto model. Ne postoji osoba koja nije fotogenična! Potreban je samo profesionalni fotograf da vam to pokaže i dokaže. Uz podršku stiliste, šminkera i frizera, zračićete samopouzdanjem ispred profesionalnog fotografa.

Više informacija od Dolce studiju lepote pogledaj na njihovom sajtu i društvenim mrežama Facebook i Instagram.