365 dana bioskopa je iskustvo za sve one koji vole da gledaju filmove u bioskopu sa dragom osobom, ovo iskustvo će im osvežiti leto, ali i naredna 3 godišnja doba!

Godišnja karta za bioskop omogućiće tebi i tebi dragoj osobi da uživaš u najnovijim i najboljim filmskim ostvarenjima. Izaberi ovu avanturu i uživaj u 365 dana bioskopa za dvoje u Kombank Dvorani. Posle toga, tvoj jedini zadatak je da pratiš repertoar!

Svi volimo filmove, naročito premijere filmova. U današnje vreme, da bi pogledali sve filmove koje su izašli na velikom platnu, treba nam dosta novca, naročito zbog toga što u bioskop ne idemo sami, već uglavnom u paru. Brojevi su zapanjujući. Kad bi svaki dan dve osobe išle u bioskop,  godišnje bi im trebalo skoro 3 000 evra samo za karte.

Kombank Dvorana (Nekadašnja Dvorana Doma Sindikata) je najveći kongresni i poslovni centar u strogom centru Beograda, sa višedecenijskom međunarodnom, regionalnom i domaćom tradicijom.

Dvorana Doma sindikata, svečano je otvorena 13. juna 1957. godine na temeljima zgrade koja je gradjena od 1947. do 1955. prema projektu arhitekte Branka Petričića. Od te godine pa do danas, u Domu sindikata su se održavali, i dalje se održavaju, mnogi kulturni događaji od značaja za Beograd, ali i za celu zemlju, medju kojima je bio i prvi FEST davne 1971. godine.

Aprila 2013. godine Vlada Srbije je kompletnu zgradu Doma sindikata proglasila za spomenik kulture u Beogradu.

Objekat raspolaže sa 6 sala i ukupnim kapacitetom od 1900 mesta.