Anastasija objavila prvu baladu “Promašena”


Anastasija objavila prvu baladu “Promašena” koja je za manje od dva dana došla do milionitog pregleda na YouTubu, sa trenutno trećim mestom na trending listi.

Samo mesec i po od objavljivanja numere “Volim te”, mlada zvezda je odlučila da još jednom obraduje svoje obožavaoce, ovoga puta emotivnom baladom, prvom u svojoj karijeri.

Ovo je pesma koju je većina devojaka proživela već kroz neki emotivni odnos u kome je nizala grešku za greškom i kasno shvatila šta dobija i šta gubi… Sve vremenom prodje, pa i bol.. Ili jednostavno naučite da živite s njim. Mada je sreća uvek tu negde iza ugla, čeka da je pustimo da pridje bliže. Pustite je. Koliko god da sve deluje kao beznadežno u nekom trenutku kajanja i mržnje prema sebi, važno je da znamo da svakoga čeka svoja sreća i da je život pored svih razocaranja i grešaka ipak jedan i jako lep. Voli vas vasa Anastasija.. . ❤️ – napisala je na svom YouTubu kanalu.

Tekst ove balade potpisuje Aleksandra Sara Milutinović, dok je aranžman radio Darko Dimitrov, koji sa Ražnatovićevom radi od početka njene muzičke karijere.

Kao i pesma Heroina, i ova će se naći na prvom albumu mlade pevačice koja je debitovala pesmom ’’Savršen par’’. U martu mesecu, tačno godinu dana posle objavljivanja pesme Rane, izašla je i pesma Volim te.

Pesma Rane sada broji više od 70 miliona pregleda. Zanimljivo je da je Anastasija autor teksta pesme ’’Volim te’’. Ovo nije prvi put da se oprobala u ulozi tekstopisca, jer je i za pesmu “Savršen par” sama pisala tekst.

Anastasija objavila prvu baladu ’’Promašena’’, slušaj je na omiljenom Radiju S3. Uživaj u muzici koja te pokreće i trap & rap hitovima.

Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju nagrade i vesti iz sveta muzike.